Splošni pogoji spletne trgovine z nakitom STRIKE NAKIT so sestavljeni v skladu z ZAKONOM O VARSTVU POTROŠNIKOV (ZVPOT), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).


S spletno trgovino Strike nakit upravlja podjetje: L&L Srečko Lovec s.p.Ulica dr. Lautnerja 1, 3215 Loče
MŠ podjetja: 7085044000
DŠ podjetnika: 73092380 
Številka vpisa: 0312-82-20170926-003752
Zavezanec za DDV: Ne


Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine Strike nakit pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med trgovino Strike nakit

in kupcem.


Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi. 

Z odajo naročila se potrošnik strinja s plačilom blaga spletni trgovini Strike nakit.

Morebitni spori med strankami, ki so v kakršnikoli povezavi z spletno trgovino, se rešujejo sporazumno,
v nasprotnem primeru se stranke dogovorijo, da bo spor reševalo pristojno sodišče v Celju.


Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Trgovina  Strike nakit, ki kot ponudnik blaga  omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na tej povezavi.

Reklamacije in pritožbe lahko naslavljate na naš elektronski naslov info@strikenakit.si ali pa na telefonsko številko 051633645.